Post by doememisroreas on Feb 15, 2022 11:52:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest: yemek oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest: yemek oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jetonları kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest: yemek oyunları 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu seviyorum çünkü içinde çok eğlenceliler ama bir sonraki seviyeyi açmak için pek çok elmasa ihtiyacımız var, bu iyi değil
Para harcamadıkça seviyeleri yapmak zorlaşıyor, bu yüzden ücretsiz yapmıyor.
jwiskler
Yiyecekleri müşterilere sürüklemekten nefret ediyorum, dokunarak oyunun iyi olması dışında çok daha kolay olurdu
Uygulama çok ilgi çekici..........ama ilk dükkanımdaki tüm seviyeleri tamamlıyorum....... o zaman ayrıca yeni bir dükkan alamam çünkü büyük miktarda mücevher ödememi istiyor .....ve mücevherleri toplamak için daha fazla oynamam gerekiyor..... Ve aynı seviyeleri defalarca oynadıktan sonra...... artık oyuna hiç ilgim yok..... .
Bu kadar çok reklam oyunun tadını çıkaramıyor
hamburger oyunu çok güzel
Cooking Fest: trò chơi nấu ăn Trò chơi điện tử aqwu
güzel mükemmel
Bu oyunu beğendim ama daha fazla elmas alabilirsen daha iyi olacak çünkü yeni restoranların kilidini açmak için elmaslara ihtiyacın olacak.
Bir şey satın almak veya bir sonraki aşamaya geçmek için elmaslara sahip olmak zorundaysanız bu şey berbat!
Burger lokantasından sonra başka bir restorana geçtiğinizde, yalnızca tonlarca elmas ve madeni para ödüyorsunuz, bu da elmas ve madeni para satın almak istemenize neden oluyor, bu da para israfı. Genel olarak iyi oyun ve güzel kontrol sistemi.
iyi ama cok reklam var
İnanılmaz oyun! İyi çalışmaya devam edin 🤠
beğendim guzel
Güzel ama mutfağı ve yemeği yükseltmek için çok düşük Elmas satın alacak paranız yoksa, yükseltecek kimse yoksa elmas elde etmek zor
Oyun, içini yükseltmek için madeni para ve mücevher gerektiriyor, mücevher kazanmanın hiçbir yolu yok
tamam
oyun çok güzel
Bu oyun benim oynadığım zamandan daha iyi oldu... Keşke amacınıza ulaştığınızda size biraz daha fazlasını verseler..
Tamamen çok fazla eklenti, her oyundan sonra yükseltilmeli ve henüz elmas yok.
Çok fazla reklam, net değil kullanıcı arayüzü.
Neyin değiştiğinden emin değilim, ancak yılın başlarında denediklerime kıyasla bunu gerçekten eğlenceli bir oyun buldum.
Gerçekten sevimli bir oyun, ama çok yavaş ve değerli taşları elde etmek çok zor.
Mücevher yok ve çok fazla reklam. Biraz iyileştirme gerekiyor
Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun Bu oyunu çok seviyorum ve eğlenceli ve havalı, heyecan verici, beni hazırlıyor ama sorun değil ve bu oyuna sahip olmak güzel ve ablam gerçekten seviyor ve benim ablamın bunu seçtiğine inanamıyorum oyun ve ilk gördüğümde güzel göründüğünü düşündüm ama sonra oynadığımda ilham aldım bu yüzden bu oyunu sonsuza kadar tutalım dedin ve tuttum ve eğlendim
Oyun çok iyi, çok çekici ama madeni para ve mücevher koleksiyonu çok daha zor geliyor
İyi oyun, ancak oyunda ilerlemek için izlemeniz gereken çok uzun ve aynı reklamlar, elmas satın almanıza rağmen reklamlar daha iyi yerine daha da kötüleşiyor. O kadar çok reklam var ki sinirden oyunu oynamayı bıraktım. Bu oyunun tadını çıkarmak için gerçekten reklamları en az yarıya veya daha fazlasına indirmeniz gerekiyor.
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds จำลองสถานการณ์ jzn
Oyun güzel ama yeni bir restoranın kilidini açmak için madeni paralarımı ve elmaslarımı kullandıktan sonra açılmıyor
_👍
güzel oyun.ama elmas eksikliğinden dolayı bir sonraki seviyeye geçmek zor😒
Güzel oyun ama umarım oyunları açmak için daha fazla mücevher alabilirsin
Bir sürü reklam 😌 bıkmış
Bu oyun güzel ama insanlar sadece acele ediyor Ve ben de acele etmeyi sevmiyorum, her şey yanıyor onun dışında ilginç. Birinin dediği gibi doo doo doo ama benim için doo doo doo değil
İğne deliğinden geçen deve gibi! Sadece bir elmas almak için 10 video izlemem gerekiyor...neden 5 seviyenin sonunda elmas vermeyeyim? Bu oyunu kaldırdım. Belki elmas verme konusunda bir şeyler yapacaksanız bu oyunu tavsiye etmek isterim. Hadi beyler! Yeterince cömert ol!
Bir musluk oyununa güncellenmesi gerekiyor, kaydırma işlemi çok zaman alıyor, dokunma olsaydı 5* olurdu
Oyun gibi ama sorun çözülmezse silinebilir. Kızartma tavasını yükseltmeme izin vermiyor. Yeterince param var ama kızartma tavasını yükseltmeme izin vermeyeceğim. Başka şeyleri yükseltmeme izin verecek ama kızartma tavası değil. Sabitlenirse daha yüksek puan verecektir.
İyi bir oyun, çok fazla ekleniyor, görmemek için küçük bir miktar ödesem daha mutlu olurum.
Bu oyun eğlencelidir Sadece çocuklar için değil yetişkinler için de uygundur. İki yıldız verdim ama bundan fazlasını hak ediyor.
Bu oyunu seviyorum çünkü sadece insanlar için yiyecek düzeltiyorsunuz ve seviyelerde farklı yiyecekler kazanıyorsunuz ve oyundaki eşyalarınızı yükseltebiliyorsunuz eğer bunu okuyorsanız bu oyunu indirmelisiniz, beğeneceksiniz.
İyi oyun ama bir sonraki seviyeye geçmek zor çünkü bir sonraki seviyeyi satın almak için birçok elmasa ihtiyacınız var☹
Mükemmel game.u'nun her 5 seviyeden sonra biraz mücevher vermesi gerekiyor. Aksi takdirde, mücevher gerektiren eşyaları nasıl yükseltebiliriz.
cokda guzel bi oyun degil mi?iyi gibi
Çok güzel bir oyun bu kadar yetersiz eğlence içerir
İyi oyun, oran ekranını kaldıramaz
Öğeleri her şeye sürüklemek yerine teslim etmek için iki kez dokunabilmeli
Aferin
oyun çok güzel ama çok reklam puanım5