Post by doememisroreas on Feb 15, 2022 11:46:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира многе примогеме ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
Meteo lille marcq en baroeul france, Blackberry curve c s2 9300 bryn, ... Sony camera lost photos on ipad, Kitinetes para alugar em goiania brazil?
цетри заслузује
Волим игру, али графика је лоша, игре су добре, контроле су лоше, поправите ово и оценићу са 5 звездица
Обожавам ову игрицу јер се демолираш, ако ћеш ово да играш неко време онда је то најбоља игра, проблем је што нема нивоа.
Игра је тако кул !!!
добра игра😁
Extreme Car Driving Simulator रेसिंग jej
Лепа игра, али стабилност управљања и кочнице нису лепи осим што је то лепа игра
Играм већ пар месеци. И даље ми се свиђа игра, али би ми могла помоћи нека побољшања. Покушајте да учините мало реалистичнијим да нема разлога за то ко ће бити избачен на дербију или зашто. У дербију возе у рикверц да би сачували мотор и управљање овде нема никакве разлике. Тешки стари аутомобили би били најбољи у правом дербију, а не овде.
Игрице прилично добра графика нису најбоља, али је стварно добра игра, препоручио бих је. Највише ми се свиђа тенк јер могу да гађам аутомобиле са њим
Стално се искључује на почетни екран
Demolition Derby 2 Състезателни idbt
Гуд гаме
Demolition Derby 2 賽車遊戲 yrqv
Demolition Derby 2 Đua xe pjl
Свиђа ми се ова игра, веома је кул и веома је добра и мислим да је одлична за мултиплаиер и игра иде добро код љубитеља ове игре и хеликоптера
Добро и лоше у исто време...ПЛС НАДОГРАДИТЕ ГРАФИКУ, посебно у рушењу...дајте нове карактеристике у надоградњама као што су опис бољих гума, штитник задњег и предњег браника или увредљив предњи браник..бочна врата би могла да се сударе чувар итд....
2... Dodan je novi blok - Observer. Potreban je novi uređaj za praćenje ... Igra se fokusira na dva moda - Demolition Derby i tradicionalni trkaći način.
Додајте Ви-Фи конекцију као Мини Милетиа за игру са пријатељима и додајте мисију у граду и Витерворлд у граду Додајте карактеристике Ауто није оштећен у граду 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ова игра је забавна, али је помало тешка и мислим да би требало да је преузмете 🤩🤩
Ово је сјајна игра, али сви аутомобили су закључани, захтевам да откључате све аутомобиле
Трке по прљавој стази (Dirt track racing) 2021
Желим ладу у овој игрици
Одлична!!!!!!!!!!!!!!!! 👌
Demolition Derby 2 Racen zfa
Графика није тако лоша и кул аута, али могла сам да означим мирно и мој омиљени ауто је полукамион
Толико је реклама
Demolition Derby 2 Karera shxo
Лепа игра
Игра је одлична, али у трци постоји грешка када стигнем на 5 место игра ме је натерала да будем последњи и мерач на погрешан начин је супер покварен када сам ишао правим путем искочи чак и ако сам возио на прави начин
Demolition Derby 2 賽車遊戲 nbn
волео бих да видим старински ниссан скилине у игри
Добра игра, научила ме је како да правим несреће Помаже ми у мојој мисији да смањим популацију. Живела корона
Сама игра је прилично пристојна, једино што бих волео да ће побољшати је графика, а сигуран сам да клан признаје да уопште нису добри. Осим тога, игра је заиста забавна
Тако је добро
... Demolition Derby postane nacionalni sport, a Hamdija predsjednik. ... U VIP-u bi se isplatilo uzeti ako produže ovu akciju za novog pretplatnika 2 god.
😄 добро
The M-Audio SP-2 Sustain Pedal is the perfect product for keyboard ... than demolition derby gunigtai hair ospedale di santorso pediatria
Повећајте графику и статус оштећења других аутомобила
То је добро, заиста ми се свиђа, али мислим да ово треба побољшати као што је: 1. Промена боје по жељи 2. Додајте налепнице Или можемо да прилагодимо по вашој жељи. Ако се ово уради, мислим да ће се свидети сваком љубитељу аутомобила значи волети га ХВАЛА ВАМ
Имам 23, Невин сам
prva trka posle 15godina koju sam gledao citavih 5min...i ugasio tv... Mitro's Avatar ... On ko da vozi demolition derby. Petronas's Avatar.