Post by doememisroreas on Feb 15, 2022 11:43:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Igram že nekaj tednov in kar naenkrat se ne igra.
Pojavne oglase na pol zaslona brez možnosti, da jih zaprete. kaj?
Enostavno in zadovoljivo igranje igre. res mi je všeč!
To je sproščujoča igra, ki jo lahko igrate, če vam je dolgčas doma ali kjerkoli. toda za to igro bi morali glasbo dati v ozadju, da bo boljša
Block Puzzle Dėlionė zcyg
Moja igra se je imenovala Hit Block.. $250,00 je bila nagrada, ki se je plačala prek pay pal. Bilo je relativno novo in so želeli, da bi ljudje poskusili in ocenili. Igranje občasno v 4 dneh.. Prišel sem do stopnje 301 in imel na banki 249,72 $. Igral sem za penije na stopnjah 12/15 in to je bilo v redu, potem pa se je začelo...na zmagovalni strani..ni peni za zbrati, ampak za nadaljevanje igre si moral pritisniti "ne hvala"... zato sem nadaljeval z igranjem in razmišljal, da bi morda čez nekaj časa? morda? Lahko bi dobil ..ne..kosi se ne bi lepili...KMA
obožujem igro. mora imeti vodilno tablo. dnevni izziv. narediti konkurenčno.
uživam v tem. Odlično za krajšanje časa. Lahko zlahka izstopim iz igre in se kadar koli vrnem tja, kjer sem končal.
Novi način je prijeten. To je kot sladkarije simpatije, ne da bi se stopnje postopoma slabšale, saj vam dajejo več nadležnih omejitev. Zaenkrat tako dobro. Dosegel sem raven 100 in je lahko zahtevno, vendar se mi vedno zdi pošteno.
Ko sem preveril, ali so bile podvojene slike, sem imel več kot 300 oglasov za igre. To je ena od iger, ki je na mojem telefonu pustila 5-10 oglasov.
Slabe kontrole in ne maram uporabiti vseh treh kosov, preden dobim druge izbire. Tako da me ta različica te igre ne zanima.
Dobre igre za ubijanje časa
V redu
Končano. Končano. Končano. To igro sem namestil dvakrat, vendar sem razburjen, da so odvzeli brezplačne posamezne vlocke za gledanje oglasa. To je dobra igra, vendar sem razočaran.
Všeč mi je bilo, a ko zamenjam telefone, mi ne dovoli, da začnem tam, kjer sem končal. Nočem se vrniti na prvo raven.
Obožujte igro! Ko bi le dodali dodatne ravni hitreje, saj sem že končal vse stopnje in moram čakati na nove.
Všeč mi je, kako drugačna je ta blok igra od vseh drugih. Edina 'slabost' bi bila, da sem ga najprej dobil na tablici in plačal, da sem se znebil oglasov. Šla sem in ga prenesla na svoj mobilni telefon in se ne združi. Moram začeti znova in znova plačati (če se kdaj pojavi, da ga lahko dobim).
Block Puzzle Dėlionė zcyg
Odlična igra.
Igra dobro. res sem užival. Zelo malo "reklam". Na začetku dosežete visoke rezultate, nato pa jih nenehno poskušajte premagati. Vendar dovolj preprosto, ne glede na vašo strategijo, obravnavane oblike onemogočajo, da bi se znova približali temu, da bi ga premagali. Bilo je zabavno, dokler je trajalo.
To je sproščujoč čas zame. Ohranja me budnost
Zaradi oglasov ocenjujem 4 zvezdice, potem so vsi lepi, lepa igra. Osebno spodbujam druge, da prenesejo to igro ...
Zelo lepa igra od mene🙂🙂
Preveč oglasov, vsak ima drugačno lokacijo za izklop ali zapiranje. Kaj je ta nova Zvezdna zabava? Je to tekmovanje z resničnimi ljudmi ali samo lažno? Ljudje na mojem seznamu imajo vedno ista imena, ki se zdijo lažna (brez številk ali vzdevkov), jaz pa sem vedno na istem položaju za vsemi dobrimi darili. Ne zdi se prava stvar.
To je odlična igra. In veliko zabave za igranje. Hvala! ❤️❤️😊 Premislil sem si, to je odlična igra I Love It!! Ima veliko možnosti. Različne nastavitve in mislim, da bi vsi radi igrali tako kot jaz. Ampak, lahko bi bila indiktivna igra, ker rečete, da boste nehali, B4 pa veste, da ste šli že na 5 dodatnih stopenj. Oseba si kar naprej prizadeva za to, kar je pred nami. Všeč mi je celotna igra. Najlepša hvala! ❤️🤣🙂
Ure zabave, čeprav lahko izbirate le med dvema načinoma. Mislili bi, da se bo hitro postaralo. Noro, kako lahko kocke in oblike, ki se prilegajo v prostore, obdržijo človeka, ki preživi nešteto minut in gleda v telefon kot nor človek. Kam je šel čas? Ali nisem moral nekaj narediti? Lol, poskusi in mi povej, da lažem. Dobro opravljeno ustvarjanje geto različice klasike. Dejansko deluje prekleto genialno.
Dobesedno ni mogel izstopiti. Prav tako je neumno preprosto.
brez kreativnosti, je barvita in dobra ideja, ko pa dobiš isti kos 7-krat zapored, je zelo slabo.
Zabavna igra, vendar oglasi niso primerni za otroke. Pri skoraj vsakem oglasu se predvaja oglas z risanko moškega, ki ga ujamejo pri aferi. Sramota je, da sploh imajo takšne igre, še huje pa je, da oglašujejo igro, ki bi morala biti varna za otroke. Zaradi tega oglasa sem moral odstraniti.
Všeč mi je, da mi igra krajša čas, vendar upam, da lahko nadaljujete z igro, ko ste jo zapustili ali pomotoma zaprli aplikacijo.
Igro sem kupil januarja in zdaj imam še eno napravo, na katero ne morem prenesti plačljive različice. Razvijalci so odgovorili na mojo e-pošto in rešili mojo težavo. Hvala 😀
Ta igra bi morala biti popolna, če ste odstranili neumni veliki BOX/Square, zato bom dal 4 zvezdice. Pravkar sem to posodobil včeraj, upam, da ste odstranili to res veliko škatlo/kvadrat ali pa jo boste odstranili v prihodnosti. Ko ta velika škatla/kvadrat okoli Igralci ne potrebujejo inteligence/spretnosti za igranje tega, morajo samo MOLITI, da se ta neumna velika stvar ne bo pojavila, ker bo 90 % igre konec
Nisem razumel igre.
Uživanje in nevihta možganov
Dobra puzzle igra.
Preveč oglasov
Zelo dober timepass.Toda razlog za 3 zvezdice je bil ta: veliko bolje bi bilo, če bi obdržali cilje/ravne itd.bcz, da vsakič premagaš moj lastni najvišji rezultat, je dolgočasno. Ampak to je vseeno dobro😊
zelo dobra igra zagotovo, če bi lahko obračali kocke, ko bi zbrali dovolj točk, bi ta igra zagotovo ocenila s 5 zvezdicami plus.
Ni mi dolgčas in je izziv
Nebulous.io Акционе cme
Res SLABA igra ne more preiti po stopnji 99. Več kot mesec dni sem poskušal premagati to raven. Sistem se ne da prenesti in se samodejno izklopi, čeprav ima možnost zapolniti blok. Sovražim te igre ni priporočljivo. Porabil sem vaš čas 😡😡😡
Obožujte to igro! Všeč mi je igra, ki se premika z lahkoto in ni preveč zahtevna. Težavnost zame jemlje veselje iz igre in ta igra je ravno prav uravnotežena. Moja nova najljubša igra
Igra je bila dobra, vendar bi morala obstajati možnost, da shranite napredek igre s prijavo prek facebooka upam, da bomo kmalu videli možnost Hvala
Ta igra bi bila veliko boljša, če vam ne bi dala naključnih blokov, ki nikamor ne ustrezajo. To te nekako spravi k neuspehu. Po drugi strani pa vaše možgane resnično spodbudi k razmišljanju.