Post by doememisroreas on Feb 15, 2022 11:34:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitten Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitten Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox pul hack ▞▞▞
▞▞▞ Kitten Match 2022 version ▞▞▞
Bu, 170-ci səviyyəyə çatana qədər çox yaxşı oyun idi, indi məni tamamilə kəsir və mən yenidən yükləməliyəm
Çox gözəl
Oyunun özü yaxşıdır. 3 gündür 523-cü səviyyədə ilişib qalıb. Bütün gücləndiricilərimdən istifadə etmişəm. "Kombinə edilmiş gücləndiricilər" tövsiyə olunur. Bu mümkün deyil. Onlarla dəfə oyun heç vaxt etmədiyim hərəkətlər etdi. Sağ yerinə sola və ya aşağı əvəzinə yuxarıya hərəkət. Səviyyəni tamamlayıb çıxdıqda (dialoqdan keçdikdən sonra) o səviyyəni yenidən düzəltmək məni tamamilə geri götürür? Oyun pozulub və ya bu qəsdən edilib. Hər halda, məsləhət görmürəm
Kitten Match Puzzle ncv
Əlla Bu pişiklərin söhbəti lap əla
Bu oyundan tamamilə asılısınız! Topladığınız bütün müxtəlif pişikləri sevin və səviyyələr o qədər də çətin deyil ki, artıq əyləncəli deyil
Çox gözəl
Mən bu oyunu sevirəm, pişiklər çox şirindir və medal mini oyunları da var
Bu oyunu sevirəm. Hekayə xətti əladır. Səviyyələr çətin olur. Ancaq ən son yeniləmələrdən bəri oyun çox səhv etdi və məni qovdu. Hərəkətlər mənə toxunmadan edilir. Həqiqətən sinir bozucu. Bu 5 ulduzlu oyun idi, indi ona 3 verirəm
Sevimli, təmiz qrafika, heç bir nasazlıq yoxdur və gözəldir ki, onlar insanlara necə məsuliyyətli pişik sahibləri olmağı öyrədirlər. AMMA, gücləndiricilər olmadan müəyyən səviyyəni ötüb keçə bilməz, bəzən o zaman yox, çünki alqoritm sizə lazım olan uyğunluqları verməyəcək. Hekayənin hər bir hissəsi bir neçə oyun oynamağı tələb edir. Və hər 8 saatdan bir oyuna giriş tələb olunur?! Buyurun. Bu həddən artıq çoxdur. Silindi.
Çox gözəl müqəddimə. Siz pişiklərə necə qulluq etməyi öyrənirsiniz, bu yaxşıdır. Reklam yoxdur. Əla oyun
Xoşbəxt pişiklər oynamaq əyləncəlidir. Bu, mənim yaşlı qadın olduğum üçün ev heyvanına sahib olmaq kimidir, gəlin və oynayın. Əminəm ki, cansıxıcılıqdan başqa əyləncəli tapacaqsınız
Bu dizayn elementi və ən əsası pişik balaları olan Match-3! Etdiyi işdə qeyri-adi bir şey yoxdur, amma bunu yaxşı edir. Həm də əlavə pişiklərlə! Bu, kifayət qədər korrektə ilə edə bilər və digər oxşar oyunlarda görmədiyim hər hansı bir parçanı üst cərgədə sürüşdürmək həqiqətən çətindir. Bunları düzəldin və bu, öz növünün beşulduzlu nümunəsidir.
Oynamaq əyləncəlidir, lakin çoxlu reklamlardan keçməyə dəyməz.
Əla oyun, həqiqətən əyləncəlidir, saatlarla oynamaq həqiqətən asandır, lakin o qədər çox reklam var! (bəzən kifayət qədər səviyyəni itirdikdən sonra oynamağa davam etmək üçün reklamı izləməyə məcbur olursunuz)!
Parlaq canlı sənət əsərləri ilə əyləncəli pişiklər sevimlidir. Reklamların necə işlədiyinin pərəstişkarı deyiləm, amma başa düşürəm ki, onların bütün caz musiqisinə sponsorları olmalıdır. Mən tapmacalardan və yeni tüklü dostlarınızı toplayarkən evi düzəltmək məqsədindən həzz alıram.
Dostlara niyə məhdudiyyət qoyulduğuna dair düz cavab və/yaxud ümumiyyətlə cavab ala bilməməyimdən xoşum gəlmir. Kimsə mənimlə dostluq etmək istəyəndə belə ünsiyyət qura bilmirəm, amma hədər getdiyimə səbəb ola bilmirəm. axmaq!
Mən bunu 2 saat əvvəl yükləmişəm. Səviyyə zamanı kəsilməsə, səviyyəni qazandıqdan sonra xal toplayarkən kəsilir. Səviyyənin əksəriyyəti kəsilmədən keçmək üçün 3 cəhd etdi. Lenovo planşet. Təəssüf ki, ilk dəfə aydın olmadım, oyun oynamanın ortasında sönür və onu yenidən başlatmalıyam. Qalib olduqdan sonra mükafatlar toplanarkən də bağlanır. Yenidən başladıqda səviyyəni yenidən oynamalıyam.
Çap çox kiçik olan sözləri oxumaqda çətinlik çəkirəm
Bu oyunda ən çox bəyəndiyim şey odur ki, siz hekayəni tamamilə görməməzliyə vurub sadəcə oyunu oynaya bilərsiniz. Əgər siz üç matç (məqsədlər və tapmacalarla olsa da) istəyirsinizsə, budur. İndi tapmacasız, hərəkət məhdudiyyəti olmayan, sadəcə sonsuz oyun ilə uyğun üç oyun tapmaq üçün. Və faktiki funksional fasilə.
Oyunu sevirəm, lakin 3 və ya 4 gün ərzində bir səviyyəni keçə bilməyəndə çox əsəbiləşirəm. Məni çıxmaq və silmək istəyi yaradır. Səviyyələr o qədər də çətin olmamalıdır.
Pişik balaları şirindir... Təəssüf ki, yeniləyə bilmirəm. Mən sadəcə əzab dairəsini əldə edirəm... Bu, başqa bir matç oyunudur, lakin şirin pişiklərlə və digər matç oyunlarından daha çox mükafat verir... 7 pişiyim olduğu üçün... Mən bir az bağlıyam! Yaradıcılara qeyd, mən bütün bunları sınamışam! Yeniləyin. 11/4/21 Bir həftədə ikinci yeniləmə. Çox yavaş, çox sinir bozucu. Mən sadəcə olaraq uzaqlaşmağa hazırlaşıram
Mən bu oyunu sevirəm və oyun məzmununu yenidən satın ala bilsəm, ona daha çox ulduz verərdim! Nədənsə ödəməyə gedəndə deyir ki, mən ABŞ-dan kənarda Google play-dən istifadə edə bilmirəm. Keçən həftə oyun məzmununda eyni şeyi almış olsam da.. yeniləmə məsələsi olmalıdır?
Ümumilikdə deyərdim ki, bu, indiyə qədərki ən yaxşı match3 oyunudur. Bununla belə, bu oyun sizi məyus etmək üçün yüksək potensiala malikdir. Oyunu yükləyərkən çoxlu qəzalar. Mən 1642 səviyyəsindəyəm və səviyyələr o qədər çətinləşir ki, bunun keçməsi çox vaxt bir neçə gün və/yaxud bir ton gücləndirici tələb edir. Həmçinin hər dəfə gücləndiricilər aktivləşdirildikdə, sanki oyun sizə qəsdən pis kombinasiyalar verir, ona görə də siz gücləndiricilər yarada və ya istifadə edə bilməyəcəksiniz və keçmək üçün gücləndirici paketlər almalı olacaqsınız. Mükafatlarda da çox xəsisdir.
Başqa bir nüsxə hamıya uyğun gəlir, lakin o, sevimlidir və məni məşğul edir.
Siz yeniləməyincə oyun oynamağınıza icazə verməyəcək, lakin bu, mənə yeniləməyə imkan verən 3 günə qədər vaxt aparır
Mən onu o qədər sevirəm ki, pişiklərə qulluq etmək üçün niyə işləməli olduğumuzu başa düşmürəm
Kitten Match Puzzle ncv
Pulsuz həyat qazanmaq üçün kifayət qədər üstünlüklər istisna olmaqla, əyləncəli.
Yaxşı oyun olduqca asan və çox asılılıqdır, təxminən bir aydır oynayıram və mən hələ də darıxmamışam. Hekayə həqiqətən yaxşıdır və hər otaqda yeni personajlar gətirməklə həmişə maraqlıdır.
Bu sevimli əyləncəli oyundur. Ancaq daha yüksək səviyyələrə yüksəldiyim üçün gücləndiricilər olmadan məğlub olmaq mümkün deyil. Yenidən silməliyəm, çünki bu, sadəcə olaraq bahalaşıb. Deyəsən, tərtibatçılar aldıqları rəylərə əhəmiyyət vermirlər. Heç vaxt heç nəyə cavab vermirlər. Oyunda və ya rəylərdə. Belə bir sevimli, əyləncəli və yaxşı inkişaf etmiş bir oyun üçün həqiqətən kədərlidir.
yaxşı
Kitten Match Puzzle ncv
Johnny Trigger: Action Shooter Action mesp
Oyundan həzz alın, lakin hər dəfə nəyisə dəyişmək üçün daha az divar kağızı alın
Pişiklərə görə pis hiss etdiyim üçün ona 4 ulduz verdim, amma oyun çox şirindir!
Onlar hər həftə sizdən onu yeniləməyinizi istəyirlər ki, siz onu saxta buraxdığınız yerdə oynaya bilməyəcəksiniz və bu, onu yeniləməyinizə imkan verməyəcək və bütün MÜSBƏT rəylər oyunun DEVELOPER-in ödənişli İŞÇİLƏRİNDƏNdir.
Başqa bir matç oyunu, bir müddət sonra onlarla board almaq görünür. Yüksək səviyyəyə çatmağı bacarın, sonra ilişməyə davam edin. Bu oyunların çoxu əlavə həyat və ya əşyalar üçün pul istəyir
O qədər şirindir ki, mən pişikləri sevirəm, pişik həvəskarları üçün tövsiyə olunur ki, davam etsin oyun əladır
Yenilənməyəcək. Oyunu sevirəm, amma açanda məndən onu yeniləməyimi xahiş edir və cəhd edəndə məni play store-a aparır, yeniləmə yoxdur deyir. Hətta silib yenidən quraşdırdınız və o da eyni şeyi edir
Bu oyun çox gözəldir sizdə yükləyə bilərsiniz 160 level
Kitten Match Puzzle ncv
Sadəcə bir az əylənirəm, hərdən oynayıram.