Post by doememisroreas on Feb 15, 2022 11:28:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kogemusi ▞▞▞
▞▞▞ Candy Manor - Home Design 2022 version ▞▞▞
Olen tasemel 1636 ja palad, mille hulgast peaksin pärast mängimist valima, on nõue kadunud. Mul pole õrna aimugi, miks
Liiga aeglane ja liiga palju reklaame.
Reklaamilt ei saa välja klõpsata. "X" pole olemas
Mulle meeldib mäng, kuid mul on sellega probleeme, see pole mäng, mida ma kuulutuses nägin 👍👍👍😀😀😀🦄
Hea mäng, kuid minu arvates pole see liiga hea Rakendus näitab lihtsalt kodukaunistust, puhastust jne. Nii et see on kõigi aegade halvim mäng. Sellepärast andsin sellele ainult 1 tärni, kuna mäng annab meile igal nädalal vaid 1 tärni ja kui ma mängisin. võtab ühe tärni, kui me midagi esitame. Seega peame vaatama palju reklaame ainult esinemise ja tähtede kogumise pärast. Seetõttu pole mul võimalust rakendust desinstallida. Mul pole enam valikut. Nii igav mäng. Soovitan teil seda mitte kunagi alla laadida ja oma väärtuslikku aega raisata
Nii palju reklaame..30-sekundilised reklaamid on liiga pikad..Ma pean selle desinstallima..Iga kord, kui tahan iga mööbli lisada, ilmuvad reklaamid.
Mängus on liiga palju tõrkeid. Liiga palju reklaame. Selles pole midagi tõeliselt lõbusat. Jäätub mängu keskel ja lõpus ning sulgub, nii et kaotate oma tähed.
Lõbus mäng aja veetmiseks.
Snake.io: Fun Battle .io Games Akcija bslw
Selle nii jube mängu liiga palju jaburaid reklaame, mis nii tüütuid ei saa mängida
See on ok, kui palju reklaami teha
Mulle meeldib see mäng rohkem kui teised. Graafika on hea.Soovin lihtsalt, et saaksite seda rohkem tähti, mida kõrgemale tasemele jõuate. Mulle ei meeldi, et mida rohkem ruume teete, seda rohkem tähti maksate. Nt: ühe lauapoole taburet on 4 tärni ja siis tuleb teise poole eest maksta veel 4 tärni. P.S. see pole palk, vaid staarid teenivad. Aitäh mängu eest.
See on hea mäng, kuid siis jääb see uude päeva ja ma ei saa enam ehitada. Miks
Armastan seda mängu, kuid ma olen 572 tärniga 1340. tasemel. 1000 saamine on hull!! Tegin just värskenduse ja midagi ei juhtunud. Loodan, et pärast 1000-ni jõudmist avaneb PALJU rohkem ruume. Muidu pean mängu desinstallima.
Liiga palju reklaame!! Muidu on see armas mäng!
Liiga palju reklaame! Sa ei saa isegi ühte ringi mängida, enne kui sulle ilmub reklaam... See pole nii, nagu eelvaade seda näitab! Muidu naudiksin seda paremini. See on nagu mäng "Garden Scapes" või "Mansion Makeover", kus punktide teenimiseks tärnide saamiseks ühendate 3, ma ei hooli mängust 3.
Suurepärane, kuid liiga palju reklaame
Vajad rohkem veaparandusi
Olen tasemel 1816 ja olen juba 3 päeva oodanud uut ülesannet
Liiga palju reklaame ajas mind hulluks ja jõudsin alles 10. tasemele, siis kustutasin selle, oleksin jätkanud, kuid reklaam pärast kunagi tegi palju tööd
Mulle meeldib, kuid liiga palju lisandeid, kuid vähemalt see liigub kiiremini kui teised, mida proovisin.
Mulle meeldib mäng, kuid reklaame ilmub pidevalt, ainult 1 tärn iga mängitava taseme eest, mis on väga igav...!!
mulle meeldib mäng lihtsalt paljudele lisadele!
Olen saanud 16 tärni ja see pole veel midagi teinud, mis toimub? Mulle see mäng meeldib, aga ei saa niimoodi mängida. Palun võta minuga ühendust.
Mulle meeldib selles mängus peaaegu kõik, välja arvatud üks asi, kui alustate, ei saa te valitud nime muuta. Arvasin, et valisin endale nime sellele daamile, keda ma ei teadnud. Hankige pilt.
Pärast värskendamist kadus vasakpoolses alanurgas olev nupp. Saab ainult mängu mängida, kuid mitte ruume värskendada. Väga pettunud selles mängus.
Pärast teatud punkti jõudmist ei saa ma enam renoveerimiseks tasemeid, saan ainult mängu mängida, kuid maja renoveerida ei saa
See mäng on väga vahva
Andsin sellele mängule 3 tärni, kuna see tundub liiga palju reklaami, mis mulle ei meeldi
Mäng on ok, aga mäng on nii lihtne, kui ülesande antud ülesande täitmisel täidan taseme ja kulutasin ülesandele tähe ja kui see ülesanderaamatus uueneb, siis näitab see järgmist ülesannet ja mängus pole igapäevaseid auhindu ja sündmusi ega muud kraami võimendajaid pole, palun hoidke need alles. Et kui kõva tase tuleb, saavad kõik võimendid kasutada. See on kõik.
Teie mäng jookseb pidevalt kokku ja hangub palju
On ülinaljakas I love it go lastele ja täiskasvanutele Soovitan on käimas esitamise protsess ja neil on igaühe jaoks erinevad valikud 😉 😄 😀 😊 😜 🙂 naudi 🎮 🥌 🏑 🎲 vana sporditalu mängu ja erinevalt oma lemmikkohtadest Sinu elu 😉 😀 😄 👍🥰🤩😍🥳❤❤❤❤❤❤💯💯💯💯💯👨👩👧👦👨👩👧👦👨👩👧👦👨👩👦👨👩 👦👪👪👨👦👦🐯Kauneid jõule 🎅 🎄 ♥ kõigile, peredele ja sõpradele sel aastal koos kõigi väljaandmispidustuste ja haiglatesse viimisega I 🏥
Hea lõbus mäng, välja arvatud see, et külmub palju ja mõne aja pärast ei saanud ma enam midagi teha. Parandage vead ja ma naasen mängima.
Kõige hullem rakendus, kus tädi tahab uueks päevaks palju tähti puhkamiseks ja loomulikult selle ala jaoks, kus ta oli. Lihtsalt ärritav
Võimendid, kui me need saame, peaksime saama need aktiveerida, selle asemel et proovida neid sama värviga ritta seada. Nüüd meeldib mulle Väljakutse lahendamise valik. Selle asemel, et lihtsalt ehitada. Väljakutsed muudavad selle huvitavamaks ja lõbusamaks. . Selliseid asju olen mängust otsinud. Teised mängud reklaamivad selliseid asju, kuid te ei näe seda kunagi. Lihtsalt parandage korduva asi ja see mäng on täiuslik. Vabanege ekraani allosas olevatest lisadest, mis segavad
Kui rääkida kujundamisest, on see üsna ilus, kuid sellel ei ole lugu. See on nagu sa lihtsalt mängid ja siis kujundad. Olen suur selliste mängude fänn, nagu 3 mängu kodukujundusega, näiteks kodumaastik. Ma ei ole teist mängu desinstallinud, sest mind köitis süžee, kuigi see muutub raskeks. Selles mängus võib see olla lihtne, kuid teil hakkab lihtsalt igav, sest kõik, mida saate teha, oli mängida ja kujundada. Oleks tore, kui sellel oleks süžee. Lõpuks jookseb rakendus mängimise ajal kokku.
Ma armastan seda mängu, kuid dekoorivalikud pole eriti head, tumedad ja vanamoodsad. palun kas saaksite lisada heledamaid valikuid, eriti põrandakatte ja seinapaberi
Ma andsin sellele 5. Mulle väga meeldib seda mängu mängida. Ma olin 62. tasemel, mul oli 20 tärni, iga kord, kui väsitasin meile tähti, selle asemel, et täita ülesannet, sain midagi 1000 tärnist. Nii et ma kustutasin selle ja installisin uuesti. See alustas mind tasemel 62 ja täiesti mängu alguses.
Kokkuvõttes päris hea mäng pärast teatud taset. Aga pole kindel, miks see vähemalt 2 korda ei lase mul tähti kasutada. See ütleb lihtsalt uus päev, kuid te ei saa midagi klõpsata.
Väga pehme tunne, nagu lapsemäng. Mängin siis, kui mul on igav, ei punkte, ei midagi ega raha. See on peaaegu lummav, ma mängin iga päev. See on mängukolmik, kus on armsad esemed ja asjad, mida teha NING kodu teha tähtedega või millega iganes. Olen 71-aastane ja minu ainus etteheide on see, et peate nii palju tiime mängima, et mõisa jaoks asju hankida. Tooli või muu mööbli hankimiseks olen kuni 7-8 ringis. See on lõbus ajatapja, ilma stressita.