Post by doememisroreas on Feb 15, 2022 11:21:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežota izturība ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Car accident kings highway today, American institute in taiwan new building, Uk christmas ... Towel rail victorian plumbing, Red bull car park drift 2020,
Šī spēle ir laba, taču to ir tik grūti izdarīt. Lietderība ir netīra fiziska. t Pat Chrome, pirmkārt, un Update
Labdien, es iesaku, kungs, noņemt traucējošās automašīnas, jo, godīgi sakot, tas novērš aizraušanos un baudu, daudzi spēlētāji krāpjas un izmanto tos alkatībai, dažiem vairs nav sasnieguma sajūtas, jo viņi var sabojāt jebkuru automašīnu, ko viņi vēlas. un man tas ir diezgan netaisnīgi. Es saņemšu 5 zvaigznes, ja tiks noņemtas automašīnas, kas radīja traucējumus, paldies par jūsu laiku! 😉😊
Šī spēle ir ļoti laba, taču kopš jaunā atjauninājuma ienākšanas tā nedarbojas daudzās lietās, piemēram, pievienošanās draugu istabām.
tas ir forši, jo tam ir jaunas automašīnas. virsbūves komplekti utt. problēma ir tā, ka tā nepārtraukti avarē un atpaliek. lūdzu, izlabojiet to.
Ir tik daudz cilvēku, kas izmanto hack (glitch), lai padarītu savu automašīnu ātrāku, un tas daudziem cilvēkiem liks justies ļoti satraucoši hakera dēļ. Tāpēc, lūdzu, veiciet atjauninājumu, kad spēlētājs, kurš izmanto uzlauztu kontu, tiks banēts vai kas cits. Šīs spēles it kā ir parastas spēles, bet, ja ir bijis hakeris, spēles būs sliktas kā muļķības.
Labrīt
Šī spēle ir ļoti laba, bet grafika nav slikta. Ja es to iestatīju augstas grafikas režīmā, tiešsaistes režīmā tas crash. Tāpēc es lūdzu iestatīt visas šīs lietas. Paldies, ka skatījāties manu komentāru. 🙏
Car Parking Multiplayer سیمولیشن bcn
Pēc 1 gada mans skatījums uz šo spēli ir mainīts. Jūs, puiši, pievienojiet to, ko es vēlējos pievienot, bet pēc pēdējās atjaunināšanas mana spēle ir ļoti aizkavēta un buggy, tāpēc labojiet pēc iespējas ātrāk. Galu galā ļoti jauka spēle un 4★ jums paturiet to Uz augšu
Tā ir patiešām lieliska spēle, man tā patīk, bet jaunais labojums ir sabojājis automašīnu skaņu, tās vairs neizklausās pēc īstiem dzinējiem kā agrāk, turklāt vairs nav pasažieru 😩💔 man ļoti patīk šī spēle.... Lūdzu, izmēģiniet paplašināt arī pasauli
... for kik apkextreme car driving simulator multiplayer ]snagit 11 one click ... port car parking bit.ly/3wKXWzi bit.ly/3kGv88S windows 10
Mareks
Es neieteiktu jauno atjauninājumu. Jaunas skaņas nav labākas, bet labi
Disney冰雪奇緣: 冰紛樂 解謎 mbes
Spēle bija tik lieliska, hmmm, prātā ir jāizlabo dažas kļūdas, piemēram: Es vienmēr nārstoju gaisā. Poļi pēkšņi krīt lejā. Restartēšana nepadara visu situāciju "restartētu". Tas saspiež satiksmi. Fiksēt arī šo gājēju "gangsterus" kuri vienkārši uztriecas mašīnai tad pēkšņi viss līmenis neizdodas. Pagaidām tas ir viss, es ceru, ka atradīsit risinājumu. Jūs esat pelnījuši 5 zvaigznes, paldies
Es mīlu jūsu spēli, bet jūsu spēlē ir kļūda, kuras dēļ manām automašīnām tiek mainītas riepas no sporta uz tūrismu, pat ja es nekad neesmu iegādājies tūrisma riepas savām automašīnām.
Car Parking Multiplayer Simulacije fulj
Es neesmu apmierināts ar šo spēli, es nopirku 100 monētas, bet es to neesmu redzējis 😕 😢 kāpēc es gaidu jūsu atbildi
Šī bija mana mīļākā spēle līdz atjaunināšanai. Vakar kāds par mani nevajadzīgi ziņoja, un kopš tā laika es nevienā no savām automašīnām nesaņemu globālā tirgus opciju. Es nezinu, vai tas ir saistīts ar nepatiesu ziņojumu par citu spēlētāju vai kādu spēles kļūdu. Es pat mēģināju vēlreiz pieteikties, bet neizdevās. Es nevaru redzēt nevienu taksometra pasažieri viena spēlētāja režīmā. Lūdzu, izlabojiet šīs.
Jautrā bet mīnus ir tāds ka jau izmet kūleņus jumts nemaz neizskatās no vietas patīk ka reāli tur ir buktes bet nav lielas mapes
Spēle ir lieliska. Es ieteiktu faktiski pievienot dažu automašīnu īsto dzinēju skaņu. Jo es pamanīju, ka dažām automašīnām ir tāds pats dzinējs. Tā būtu labāka pieredze, ja mums būtu nedaudz reālistiska dzinēja skaņa.
Ļaujiet man sākt pārskatīšanu, un tas nav labs, piemēram, 3D personas kamera tā nav laba, tā bija labāka pirms atjaunināšanas šajā atjauninājumā skaņas ir briesmīgas. Lūdzu, izlasiet dažus mūsu pārskatus, lai labotu visas šīs lietas, kas izraisa daudz spēlētāji izdzēš spēles iemeslu, un, ja jūs to neizlabosit pēc iespējas ātrāk, viņi pametīs tik daudz ātrāk, pat es. Lūdzu, izlabojiet šīs lietas.
Skaņa mašīna kā laiva ._.😐 bruh.. krata kamera.un bez taksometra viena spēlētāja☹😕 bet man patīk šī spēle ._. Labi
Es nenormāli MĪLU šo spēli, bet ir viena problēma (tāpēc es tai piešķiru 4 zvaigznes), problēma ir tā, ka automašīnu režģi ir vienkārši bloķēti. Tāpēc, lūdzu, pievienojiet režģi Bugatti un citām automašīnām ar tikai aizsegtu režģi, lūdzu, pievienojiet divo un noņemiet Veyron, pls. Ja jūs to izdarīsit, es piešķiršu tai 5 zvaigznes, un noņemiet vietu, kur vajadzētu būt logotipam, un vienkārši pārvērtiet to par parastu automašīnas daļu (tas izskatās neglīts). Lūdzu, dariet to pirms gada beigām, lai es varētu novērtēt to ar 5 zvaigznēm
jauka spēle, bet vai varat pievienot jaunu automašīnu, piemēram, corvette C8, buggati chiron, honda accord, tesla modeli un varbūt pievienot logotipus?
tbh šī ir viena no labākajām automašīnu SIM spēlēm, grafika ir nenormāla, tāpat arī automašīnas, vienīgā problēma ir ar bojātajām automašīnām, hakeriem ir kā citas automašīnas virsbūve, un tad viņi izkrāpj cilvēkus no tirgot, dodot viņiem kā bāzes automašīnu, nevis to, par ko viņi tirgoja, tāpēc es domāju, ka šiem krāpniekiem vajadzētu būt ziņošanas iespējai, taču šī spēle ir lieliska
Labākais atvērtās pasaules automašīnu simulators. Es ceru, ka pievienošu vairāk automašīnu un padarīšu to vairāk līdzīgu forza vai nfs hehe
Mums ir nepieciešams nākamais atjauninājums, kad automašīna saduras, automašīnas daļai ir jāsalūst un jānoņem
Lūdzu, pievienojiet animāciju ar spēlētāju, kurš atver mašīnas durvis un iekāpj, vairāk deju kustību un arī civiliedzīvotājus, kas staigā pa pilsētu, lūdzu!!!?
Forša spēle to spēlē gadiem..... Visas versijas ir lieliskas. Bet, lūdzu, uztaisiet animāciju, iekāpjot un izkāpjot no mašīnas 🙏❤️😊
Sveiki, es ceru, ka nākamajā atjauninājumā varat pievienot vairāk automašīnu, piemēram, pagani vai jebkuru citu, un es vēlos, lai automašīnas skaņas tiktu salabotas, jo man patīk priekšskatījumu skaņas un kadri..... paldies!!
lūdzu, labojiet serverus, es pat nevaru spēlēt ar saviem draugiem, tas mūs vienkārši izsit
Es mīlu šo spēli, jo jūs varat sazināties ar citiem thr spēles spēlētājiem, un automašīnas man ir patiešām reālistiskas, paldies tam, kurš izveidoja šo spēli!
Man patīk tava spēle, taču ir pārāk daudz kļūdu, tāpat kā ikdienas dāvana netika parādīta īstajā laikā, un dažreiz, kad es braucu, mūsu rezultāti bija neizšķirti, mēs abi zaudējam, tāpēc, lūdzu, izlabojiet kļūdu 🐞🔨😀
Man neiet
Car Parking Multiplayer Simulazione rrr
Tas ir ļoti slikti puiši, tagad jūs padarāt tās grafiku netīru, un tas ir tik slikts. Es esmu miljonārs šajā spēlē, man ir ļoti daudz automašīnu, es gribu, lai mana spēle būtu skaista, bet tā nav, lūdzu, atjauniniet visas lietas, piemēram, 2019.
Es nesapratu šo spēli. Es nezinu, ko darīt. Nav apmācības.. Es nevaru atrast karti automašīnu novietošanas līmeņos.
Kad spēlētājs pieprasa apmaiņu, tiek teikts, ka, nospiežot, lai iegādātos automašīnu, jums jau ir jārīkojas tāpat, dažas automašīnas izskatās savādāk virsbūves komplektu dēļ, tad jūs pazaudējat savu pirmo automašīnu un netiek rādīts tās automašīnas sīktēls, kas lūdz piedalīties sacīkstēs.
Pēc atjaunināšanas es nevaru pierakstīties savā kontā radās problēma, ka manā parolē bija @, lūdzu, dariet kaut ko @ būtu ierakstāms spēles pierakstīšanās procesā
Car Parking APK Multiplayer, Google Play'de en çok indirilen araba oyunları arasında. Her ne kadar oyunun adı araba park etme olsa da açık dünya
Man patīk jūsu spēle, bet mēģiniet labot pievienojamo draugu, kad jūsu draugi to spēlē, parāda, ka viņi to nedara
Man ļoti patīk šī spēle, bet iemesls, kāpēc es tev piešķīru 3 zvaigznes, jo katru reizi, kad es pkay pēc 2 minūtēm, tā sasalst, un man vienmēr ir jārestartē, un, lūdzu, pievienojiet vairāk automašīnu, piemēram, jeep grand cherokeee un pagani, un vairāk, piemēram, nomainiet range rover ar jauns diapazona rover midel un automašīnas, kurām ir vajadzīga nauda, lūdzu, vienkārši izveidojiet, lai visām automašīnām būtu nepieciešama spēle
Dieva spēle
😆
Car Parking Multiplayer Simulátory aha
Šī spēle ir episka, taču ir jābūt pogai, lai padarītu vinilus simetriskus un padarītu 70 collu mustangu vairāk kā 69 collu lādētāju.
Car Parking Multiplayer Mô phỏng tuc