Post by doememisroreas on Feb 15, 2022 11:18:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatut vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
Mäng on lennusimulatsiooniks päris kena, kuid ma pean arendajatele märkuse jätma, et määrata missioonijaotus vaba lennu režiimis. Pidin maanduma reisilennuki lennukikandjale, mis pole võimalik. Mängu puhkamine on proovimist väärt.
See mäng on fantastiline, kuid me peame ostma nii palju lennukeid. Kui eemaldate need, annan 5 tärni.
Olen selle rakenduse varem alla laadinud ja sellega polnud probleeme, kuid laadisin selle uuesti alla ja nüüd jõuan erimissioonini ning mul on probleeme mängu ühe kiireima lennuki pööramisega, kui see maas on! See tuleb kiiresti parandada! Värskendus: laadin selle uuesti alla ja nüüd, kui saan MÕISTLIKULT märguande (mis tahes muudelt rakendustelt), jääks see kinni ja lennuk jäi taevasse kinni. Palun, palun paranda!
Flight Pilot Simulator 3D Lomu spēles zfj
See on hea rakendus. Usun, et saate seda mängida võrguühenduseta. (Välja arvatud lennukite ja tasemete laadimine.) Põhjus, miks ma sellele 4 tärni annan, on see, et teil hakkab mõne aja pärast igav. Võib-olla oleks hämmastav luua oma avatari ja võimalus oma tegelasega lugu läbida. Peale selle on suurepärane rakendus!
LISAGE ROOL, igatahes suurepärane mäng.
PALUN TEEB MITMEMÄNGIJA REŽIIM!!
Flight Pilot Simulator 3D Lomu spēles zfj
See on hea mäng, juhtnupud on lihtsad ja mäng on lõbus. Olin pettunud, kui tasemeid enam polnud. Üldine mäng oli väljakutsuv ja lõbus, kuid olen leidnud lennukites tõrkeid. Näiteks rajalt maha tulles võivad nad tõrkeid ja alla kukkuda ning see muudab mõne lennukiga õhkutõusmise võimatuks. Ka siis, kui proovite alla sukeldudes kiirust maksimumini viia, ei aeglusta mõni tasandik kiirust või läheb nii kiiresti, et viib teid mängust välja
Lahe mäng, kuid saab lisada rohkem laserlennukeid🙂. Lennukikandjad on suurte lennukite maandumiseks liiga väikesed ja kõige keerulisem on see, kui lennuki nina peab mõnda aega kastis olema. Loodan, et see võib olla lihtsam, kuna ma armastan lennukeid ja olen seda juba ammu mänginud. Arenguruumi on aga tubli töö!!!!!🙂
Flight Pilot Sim on parim mäng ja saate teha kõike, mida soovite, lennata kõike, ostke oma lennukid ja palju muud, nii et kui soovite alla laadida, on see kõigi aegade parim lennumäng....
See mäng on lahe, aga mul on omad probleemid, ma ütlen teile, kui reklaam ilmub, see on ülimust ja lennuvõistlus on ülimalt masendav, kui kaotate ja kui te ringi ei lähe, võitsin seal isegi peaaegu, aga mulle meeldib tasuta lend ja muutke mäng ausaks pls😢😢 ja värskendage seda kindlasti ohutuse tagamiseks🙄🙄🤓
Armastas graafikat ja juhtnuppe. Seal on palju missioone ja lennukivarustust, mis pakuvad huvi tundideks. Kahjuks hakkas mäng mulle pidevalt lähtestama ja kustutas kõik minu raskelt teenitud edusammud (mündid ja varustus). Ma ei alusta enam nullist.
Hea mäng! c;
Suurepärane mäng, kuid graafika on natuke halb ja lennukeid on väga raske maanduda, samuti on lennukid ülikallid, mäng läheb kergesti igavaks ja enamiku lennukite ostmiseks tuleb kasutada päris raha, suuri lennukeid on raske juhtida . Kui lahkun tasuta lennurežiimist 790 000-ga, pakub see mulle 800 000
Parim virtuaalse lennu sims, mille saate tasuta, graafika on hea, te ei pea midagi ostma, lõbusad stsenaariumid, ma ei saa tegelikult kurta. Jah, sellel on reklaame, kuid seda on tasuta mobiilimängus oodata.Enamik Androidist leitud lennusimulaatoreid sunnib lisafunktsioonide saamiseks lisatasu või tellima. Selles mängus on asju, mida saab ainult osta, kuid see ei pane sind ostma, alati saab säästa. Kõik on saavutatav isegi minimaalse pingutusega.
Pole kaua mänginud, aga tundub lõbus 😉
Mulle ei meeldi mäng üldse ainult 3 tärni, sest seal pole peaaegu ühtegi režiimi, mõne lennuki raha on meie nii väär!Ainus, mis mulle selle juures meeldib, on detail
Hinda seda 4 tärni, kuna juhtkangi pole ja ma ei saa sukeldumisvõistlust ületada, kuid mulle meeldib see siiski ja see pole ka õiglane, sest vaenlane on sukeldumisvõistlusel minust kiirem, vihkan seda, et vaenlane on minust kiirem
Ma arvan, et sellel peaks olema nii piloodikabiini vaade kui ka muud tüüri juhtnupud peale selle, et 8t on tegelikult väga hea mäng...aitäh
Mäng on korras, välja arvatud see, et see üritab teid mängus lennukeid ostma panna ja on selle suhtes kaval. Mängu mängimiseks eritasemel on kirjas, et vajate teist lennukit ja see näitab teile kõigepealt 7 naela, nii et arvate, et peate mängu eest maksma. Ja kui mul oli 51 000 münti, tehti 350 000 asemel 65 000 eripakkumine, nii et ma peaksin lõpuks eripakkumise saamiseks müntide eest maksma... Ma vihkan mänge, mis seda teevad.
Võtsin kontolt 50€, väga petlik mäng. Mu poeg mängis ja arvas, et saab tasuta mänguraha kasutada lisapakkide ostmiseks, nüüd on mul 50 € alla ja Google keeldub raha tagastamast. Absoluutne vargus.
Paha mäng
Halb kvaliteet
Mulle meeldib mäng, kuid seda tuleb parandada. See vajab kaarti, et saaksime õigeks ajaks kohale jõuda. Ja lennuki sees võib olla palju juhtelemente. Näited Sellel on ukse juhtseade, sellel on turvavöö aktiveerimine. Palun aktiveerige need juhtelemendid
Väga nõme
Jube lahe. Töötab. Ma oleks nagu päris piloot.
Soovitan tungivalt
Mu väikevend armastab seda rakendust nii väga...ma ei saa anda 5 tärni, sest mul pole veel isiklikke kogemusi...aga ta ütleb pidevalt, et see on suurepärane..mu väikevend, ma mõtlen...🙂🙂
Mäng on lahe. Kuid juhtnuppe on väga vähe. Parem oleks, kui oleks rohkem juhtnuppe nagu klapid, õhkpidurid, ilusamad gaasipedaalid jne. Ja pikemat rada ja maksustamist pole. Väikesel alal on liiga palju lennujaamu.
ma armastan seda mängu
hea mäng aga rohkem lennukeid võiks olla
Natuke aega lõbus, kuid hakkab korduma. Graafika on telefonimängu jaoks üsna muljetavaldav. Juhtnupud võivad mõnikord olla pisut veidrad. Ja rakendusesiseste ostude hinnad on koomiliselt waaayyy kallimad, lol. Siin on reaktiivlennuk nimega Jet Fighter 22, millega saate lõpuks lotoboonuse... Või võite maksta 40 dollarit (jah, päris USA dollarites), et saada täpselt sama reaktiivlennuk, kuid tiigritriipudega -___-
Kena mäng, aga kuigi selle allalaadimine võtab igaviku, ei tea ma, miks inimesed ütlesid mängu käivitades, et sellel on must ekraan, ja seda tegi ka minu galaxy a71 peal ja 5 minutiks lülitub sisse, aga mul oli minu vana telefon ja sellel ei olnud seda musta ekraani. Millegipärast on see Samsung galaxy J1 äss ja pole probleemi, aga hea mäng
Hea mäng, tavaline hea graafikalennuk, kuid puudub vähemalt kuus juhtpaneeli, mis muudab selle mulje, et see pole nii tõeline lennuk ... Ja ka kiirust vajavad need lennukid, mis võtavad vähemalt 80 sõlme ja tegelikkuses on see 170 sõlme peaaegu 100 sõlme rohkem Seetõttu parandage 3 tärni aeglaselt, kuid kindlalt või ka kiiresti, kui ütlete ...
Ma just laadisin selle alla ja esimene, mida nägin, oli must ekraan, ootasin 1 tund, et näha, kas see muutub teiseks värviks, kuid loll must ekraan ei lõpe kunagi Ma olin nii pettunud, et ma ei jõudnud seda mängu isegi mängida, ma isegi taaskäivitasin oma telefoni kuid selle desinstallimine ei lõpe kunagi, ma ei saanud mängu mängida loll must ekraan, palun paranda
See on hea mäng, kuid seda on liiga raske kontrollida.
Ma ei saanud isegi mängida, kui ma selle avasin, see oli lihtsalt must ekraan, ei soovita
Kõikjal põhiline mäng. Uute õhusõidukite kogumisel makske mängimise eest. Kõrgus merepinnast on realistlikust tunduvalt madalam, samuti näidikuplokk. See on hea mäng ja ma usun, et mõne väikese täiustusega võib see olla parem kui Air Commander koos teiste simulaatoritega. Ma just alustasin nii 3 tärni, loodetavasti on neid veel tulemas.
Päris hea mäng. Kuid see mäng tahab alati raha. Näiteks ekraanile ilmuvad eripakkumised on programmeeritud nii, et need ilmuksid siis, kui teil on peaaegu kogu selle ostmiseks vajalik summa, et inimesed maksaksid rohkemate müntide hankimise eest. Ja ratas on varustatud ainult 40% ja 50% allahindlusega, nii et inimesed arvaksid, et neil on tõesti vedanud, ja ostaksid selle. Näpunäide: kui soovite mängida vabalt ja vajate münte ja teil on kõrge auaste. Seejärel minge tasuta lendudele missioonide asemel ainult kuumaõhupallid
Hea lihtsalt on graafika veits halb
Hidden Objects - Dark City: London 어드벤처 ebp
Kui laadin laadimisekraanist mööda, kuvatakse ekraanil tõrge
Samuti võivad reklaamid, mõned lihtsalt peatavad mängu.
Ausalt öeldes kustutaksin ma selle teie asemel enne, kui jõuate kõrgtasemeni, sest niipea, kui olete kohal, eriti erimissioonil, on selge, et peate lennuki eest maksma sama hinda kui neeru eest. võib tegelikult taseme läbida. Sest kui suunad nina alla, siis see seda ei tee. Kui suunate nina üles, ei tee see seda ja nii edasi. See on nagu nad teevad lennukid sihilikult prügiks, nii et sa pead nende lennukid ostma, müües oma neeru. ÄRGE LAADIGE ALLA, SÄÄSTA OMA RAHA
See on lõbus, kuid sellel puuduvad alternatiivsed kaameranurgad ja/või seadistused. Puuduvad Manueli lennujuhtimisseadmed peale gaasi ja pidurite ning piiratud piloodikabiini lennukuvarite. Mängul on suur valik lennukeid ja missioone ning tasuta lennurežiim. Kui otsite lõbusat ja lihtsat, on see seda väärt. Pealkirjas olev simulaator on veniv, kuid enamik inimesi pole jällegi piloodid. ?
Mul napib sõnu See mäng on fantastiline
Hea
Niiiiiiii äge ma laadisin tääbi ka alla★★★★★♥♥♥♥♥
Väga lahe mäng
Kõige parem mäng
Lisage 1. inimene
Armastan seda, välja arvatud see, et olen professionaalne ja ANTONOVE 2 float max pole ikka veel ooen, kuigi seal on kirjas Avaneb vahepeal! Ja kui võidate loterii keerutamisega lennuki See lennuk tuleks loteriivõiduna eemaldada! Mul on see juba olemas, nii et sa võidad keerutamisega mitte midagi..Võib-olla paremad lennusimulaatorid, aga see on päris hea.Pärast arvustuste lugemist arvan, et mul vedas. Ja äritegevuse eest ei vastuta ju ometigi!!!!!! KUNAGI